Što vas najčešće zanima

ČESTA PITANJA

Može li dijete tečajem u SOVI popraviti svoju ocjenu iz jezika u školi?
- Redovitim dolascima i aktivnim praćenjem nastave dijete može znatno napredovati i na taj način popraviti i svoj uspjeh u školi. Naime, naša je nastava koncipirana na drukčiji način, učenje je zanimljivo i interaktivno s naglaskom na komunikaciji.

Moje dijete ima mnogo izvanškolskih obaveza. Kako mogu pronaći termin nastave koji mu odgovara?
- Teško je i nama i roditeljima složiti raspored koji će svima odgovarati. No, naši se tečajevi održavaju na 26 lokacija u gradu - vjerujemo da je to dovoljno širok izbor da se pronađe odgovarajući termin.

Moje je dijete dosad pohađalo tečaj u drugoj školi, kako se uključiti u SOVIN tečaj?
- U svakoj su školi grupe organizirane na drukčiji način s obzirom na dob i znanje đaka. Dijete treba obaviti testiranje kako bi se utvrdilo u koji se stupanj može uključiti. Testiranje možete obaviti za vrijeme upisa u Varšavskoj 14 ili na mjestu gdje se održava nastava prema rasporedu koji se u vrijeme upisa objavljuje na našim plakatima i web stranici.

Tko su predavači?
- Predavači su stručne osobe, predavači jezika koji se redovito usavršavaju i u nadležnosti su stručnog tima SOVE - direktorice nastave i mentora jezičnih grupa.

Vrijeme održavanja nastave?
- Nastava je prilagođena prvenstveno rasporedu redovne škole, kako bi učenici mogli stići na tečaj. Nastava se može održavati ponedjeljkom i srijedom ili utorkom i četvrtkom, a iznimno i petkom/subotom.

Kako se prati napredak djeteta u tečaju?
- Profesor kontinuirano prati djetetovu aktivnost, domaće zadaće, redovitost dolazaka. Utvrdi li da dijete ne napreduje kako bi trebalo, obavještava o tome roditelja kako bi se na vrijeme uklonio uzrok i djetetu omogućio dobar uspjeh na završetku tečaja. Djetetov se napredak prati i testovima, a roditeljima se šalju rezultati testa i opažanja profesora.

Mogu li se upisati i tijekom školske godine/semestra?
- Upisi tijekom školske godine mogući su ako u grupi ima dovoljno mjesta. Prethodno će biti potrebno testirati djetetovo znanje jezika kako bi se utvrdilo u koji se stupanj može upisati. Termin testiranja može se dogovoriti s referadom.

Imam li pravo na popust?
- Svi početni tečajevi imaju povoljnije cijene, a popust od 5% možete ostvariti jednokratnom uplatom pri upisu.
Ako više članova iste obitelji istovremeno upiše strani jezik, ostvaruju obiteljski popust na način da prvi upisani član obitelji plaća školarinu u cijelosti, a svaki daljnji upisani član obitelji dobiva 10% popusta na iznos školarine.
Poliglot bonus ostvaruje se na način da polaznik prvi upisani strani jezik plaća u cijelosti, a za svaki daljnji upisani strani jezik dobiva 11% popusta.
Ako iz bilo kojeg razloga odlučite ponoviti stupanj/modul, ostvarujete popust od 25%, ali samo u slučaju neprekinutog školovanja.