O nama

SOVA je škola gdje se polaznici u ugodnom i prijateljskom okruženju upoznaju s novim jezicima, usavršavaju postojeće znanje, dobivaju svoje prve međunarodne diplome ili se osnažuju za poslovno komuniciranje.

Nastava stranih jezika koju vode kvalificirani predavači, a osmišljava stručni tim, na čelu s direktoricom nastave, održava se na brojnim lokacijama u gradu. Učenje stranih jezika prilagođeno je zahtjevima i interesima školaraca, odraslih ili potrebama određenih struka, a nastavni programi vode od početnih do naprednih konverzacijskih tečajeva.

SOVA surađuje s uglednim međunarodnim ustanovama (Sveučilište Cambridge, Pearson, LCCI Londonska gospodarska komora, Goethe Institut) i organizira pripreme za polaganje međunarodnih ispita. U SOVI možete također dobiti i relevantnu potvrdu o znanju jezika koja će vam pomoći kod zapošljavanja ili poslovnog napredovanja. Surađujemo i s brojnim ustanovama za koje organiziramo lingvističke ili metodičke seminare. SOVA prevodi za velike medijske tvrtke, ali i za sve kojima je potreban stručan i brz prijevod filma, knjige ili teksta.