Tradicionalno SOVINO natjecanje za juniore

Izuzetno nas veseli što naši juniori i ove godine imaju mogućnost sudjelovati u tradicionalnom SOVINOM natjecanju u znanju engleskog jezika, koje će okupiti sve polaznike tečajeva JUN 4 i JUN 6.
Ovim natjecanjem SOVINIM polaznicima otvara se pristup međunarodnom ispitu nakon kojeg će mnogi steći svoju prvu međunarodno priznatu diplomu.
Natjecanje se održava u 2 kruga.
PRVI KRUG održat će se do kraja veljače tijekom redovnog održavanja nastave do 09.02. 
Polaznici koji nisu iz nekog razloga bili na nastavi u redovnom roku, pisati će test naknadno u tjednu od 12 - 16.02., te ćemo 19.01.2018. objaviti konačnu listu najboljih iz 1. kruga natjecanja.
Ovisno o postignutim rezultatima, prvih 80 polaznika (40 iz JUN 4 i 40 iz JUN 6) plasirat će se u DRUGI KRUG natjecanja gdje ih očekuju vrijedne nagrade. 
Drugi krug natjecanja održat će se 17.03.2018. u Gundulićevoj 63. O točnom vremenu održavanja natjecanja, obavijestiti ćemo sve plasirane u 2.krug. 

*  Djeci koja se plasiraju od 1. do 3. mjesta SOVA će pokloniti 50% cijene ispita PTE YLE (Pearson Test of English Young Learners), 10% popusta na upisani tečaj u šk.god. 18./19. te oslobađanje od polaganja završnog ispita na kraju šk.god. 17./18.

*  Djeci koja se plasiraju na 4. i 5. mjesto SOVA će pokloniti 10% popusta na upisani tečaj u šk.god. 18./19. i oslobađanje od polaganja završnog ispita na kraju šk.god. 17./18.

*  Djeca koja se plasiraju od 6. do 10. mjesta bit će oslobođena polaganja završnog ispita na kraju šk.god. 17./18.

Želimo skrenuti pažnju na činjenicu da je mogućnost pristupanja PTE YLE ispitu otvorena svakom djetetu koje u PRVOM KRUGU postigne više od 80 bodova na testu.

Već godinama naši polaznici na međunarodnim ispitima ostvaruju rezultate iznad hrvatskog prosjeka i u pravilu dobivaju najviše ocjene. Stoga nam je u interesu da ih u suradnji s njihovom roditeljima potaknemo da se uključe u natjecanje i daju sve od sebe te pokažu koliko su naučili.

Više o Pearsonu